Free cookie consent management tool by TermsFeed

Referinte

Rafturi gravitationale pentru cutii sau colete

Andreae-Noris Zahn AG

Caracteristicile sistemului de depozitare

- depozit tampon pentru paleti deasupra nivelurilor de comisionare
- benzi transportoare integrate
- sistemul de comisionare combina depozitarea gravitationala cu sistemul static de stelaje.

Domeniul de utilizare

Cu sediul in Frankfurt pe Main, Andreae-Noris Zahn AG (ANZAG) este una dintre cele mai mari companii de produse farmaceutice din Germania. Avand 25 de filiale, compania se poate lauda cu cea mai densa retea de livrare din sectoral sau industrial. Centrul ANZAG de logistica din Bremen este dotat cu stelaje pentru paleti echipate cu travee pentru depozitare gravitationala la inaltimea de comisionare pentru imbunatatirea randamentului comisionarii. Comenzile sunt extrase in conformitate cu principiul FIFO in mai multe zone de comisionare care sunt legate intre ele prin benzi transportoare.

Beneficiile sistemului de depozitare

- respectarea principiului FIFO
- randament inalt al comisionarii
- densitate mare a depozitarii
- timpi redusi de procesare.

Referinte
Referinte
Referinte
Referinte

SK Pharma Logistics GmbH

Caracteristicile sistemului de depozitare

- comisionare informatizata
- transportoare integrate
- subdivizare in patru zone de comisionare

Utilizare

Depozitul lor dispune acum de un sistem cu rafturi gravitationale pentru cutii/colete. Cele 664 travee de depozitare gravitationala sunt grupate in patru zone de comisionare care sunt subdivizate la randul lor in mai multe zone in care sunt depozitate diferite grupe de articole de referinta. Comisionarii sunt ghidati de un sistem pick-to-light. Produsele sunt extrase direct in cutia de expediere fie intr-o singura zona de comisionare fie in toate zonele. Acestea sunt legate intre ele prin conveior nemotorizat pe care cutiile de expediere pot fi usor impinse. Cutiile de comisionare vor fi impinse pe conveiorul motorizat doar cand pregatirea comenzii este finalizata. Dupa trecerea de statia automata de cantarire, acestea sunt directionate catre una din cele patru statii de ambalare unde li se aplica un capac si sunt securizate in vederea expedierii.

Beneficii

- rutele foarte scurte de extragere permit o comisionare eficienta
- crestere considerabila a randamentului comisionarii
- timpi mai scurti de procesare a comenzilor.

Referinte
Referinte
Referinte
Referinte

Zwilling J.A. Henkels AG

Caracteristicile sistemului

- comisionare informatizata
- transportoare integrate

Domeniu de utilizare al sistemului de depozitare

Produsele sunt extrase manual cu ajutorul unui sistem “pick-to-light” direct in cutiile de expediere (sistem „preluare si ambalare”). Cutiile sunt transportate pe un sistem de transport controlat de un sistem computerizat, identificarea se face prin scanarea codului de bare si cutiile sunt transportate la statia dorita. Sistemul de depozitare gravitationala pentru articolele A (care se deplaseaza rapid) este alimentat cu noi containere de instalatia automatizata de depozitare a containerelor. Traveele cu articole B sunt incarcate manual, articolele C (care se deplaseaza incet) sunt extrase din containerele BITO pentru piese mici, seria „KLT”, care sunt aprovizionate direct de instalatia automatizata de depozitare a containerelor.

Beneficii

- rute de deplasare drastic reduse
- imbunatatire vizibila a timpilor de procesare a comenzilor
- rata de eroare foarte mica datorita sistemului pick-to-light.

Referinte
Referinte
Referinte